dissabte, 10 de novembre del 2012

421 - PREMIS BUTACA

Els nominats a la 18a edició dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya, que reconeixen totes aquelles produccions escèniques que s’han vist al nostre país en la darrera temporada.

S’obre ara el període de votacions, que es realitza exclusivament mitjançant la web PREMIS BUTACA (de l’11 d’octubre al 20 de novembre) La gala de lliurament dels guardons se celebrarà enguany al Mercat de les Flors de Barcelona el proper dimarts 27 de novembre a les 20:30 h.

Com a millor actor, estan nominats Pere Arquillué per Cyrano de Bergerac, Manel Barceló per Els dolents, Joan Carreras per Coriolà, Julio Manrique per Incendis i Lluís Soler per Luces de Bohemia. Pel que fa a les actrius, les nominades a millor paper protagonista són Laia Marull per Hedda Gabler, Rosa Novell per Un fràgil equilibri, Carme Sansa per Vostè ja ho entendrà, Clara Segura per Incendis i Mar Ulldemolins per 20 de novembre.

En els nominats i podem veure l’actriu vallenca Mar Ulldemolins nominada com actiu per el seu treball en l’obra 20 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada