divendres, 17 de maig del 2013

439 - BARCELONA 1714



El proper 15 de juny, a la Biblioteca de Ca Creus,  de les deu del matí a les sis de la tarda, acollirà un càsting per elegir l’actriu protagonista femenina de la pel·lícula Barcelona 1714. També hi haurà càsting a les Cotxeres de Sants, a Barcelona (1 de juny); a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida (8 de juny);  i a Girona, en un espai encara per determinar (22 de juny).
Al càsting podran presentar-se totes aquelles noies que tinguin entre 18 i 25 anys.
El film, a mig camí entre la ficció i l’animació, es rodarà en 3D i tractarà l’episodi del setge que va viure la Barcelona fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument.
La protagonista femenina del film és Agnès, una jove que s’esforça a sobreviure en una Barcelona en guerra i que per poder viure a de fugir de la ciutat, un fet que no pot entendre en Jan, jove oficial dedicat a la defensa de la seva pàtria.
Recordem que a finals d’abril va arrencar un projecte de micromecenatge engegat conjuntament pel productor catalanoalemany Heiko Kraft i la directora tarragonina Anna M. Bofarull.
El camí cap a la realització de la pel·lícula es farà amb el guiatge d’un Consell de Cent del 2014, un grup de persones representatives de tots els àmbits de la societat civil catalana que donen suport al projecte, entre els quals hi ha Miquel Calçada, Màrius Serra, Toni Albà, Biel Duran, Joan Crosas, Fermí Fernàndez, Quim Masferrer, Oriol Grau, Joan Reig, Joan Fortuny, Enric Masip, Ernest Benach i Patricia Gabancho, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada