dijous, 21 de novembre del 2013

444 - BARCELONA 1714

Els actors Fermí Fernàndez i Miquel Sitjar són les darreres incorporacions a la pel·lícula 'Barcelona 1714' que des l'agost s'està rodant al Kursaal de Valls. Fernández fa un petit paper, el Tinent Roig, de l'exèrcit de Catalunya, mentre que Sitjar interpreta Maurice, un soldat francès que s'ha passat al bàndol català i es creua en la vida de la protagonista, l'Agnès. 

Fermí Fernàndez, nascut a Londres el 1963 però resident des de fa anys a Tarragona, és actor, humorista i presentador. Actualment el podem veure als programes de TV3 'Crackovia' i 'Polònia' i fins fa poc presentava 'Sota Terra'. Al teatre està interpretant actualment 'Club Bilderberg Cabaret'. Fernández ja formava part del Consell de Cent de 'Barcelona 1714'.

Miquel Sitjar Salvà va néixer a Barcelona el 1974 i és conegut sobretot pels seus papers a sèries de televisió de Televisió de Catalunya com 'Nissaga de poder', 'Setze dobles' i darrerament 'La Riera', on interpretava el paper de Teo Sapporo. També l'hem pogut veure al teatre i al cinema, en pel·lícules com 'A la deriva', de Ventura Pons.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada