dijous, 27 de novembre del 2014

455 - SANTES CREUS PLATÓ CINEMATOGRÀFIC

SANTES CREUS ES CONVERTEIX EN EL PLATÓ D'UNA PEL·LICULA SOBRE LA II GUERRA MUNDIAL.

Santes Creus, i mes concretament , el Reial Monestir de Santa Maria i el seu entorn s'han convertit durant uns dies en un plató cinematogràfic, viatjant en el temps fins a la Segona Guerra Mundial.

El rodatge que ha anat a càrrec de Widescope Productions, forma part de la segona part de la pel·lícula The Lovaganza Convoy, un trilogia de la fundació Lovaganza que preten promoure la paua arreu del món durant el proper any.

Aquesta trilogia és una coproducció americana, francesa i espanyola que, en relació amb el rodatge que va tenir lloc a Santes Creus, es troba sota la direcció de Jean-François Gagnon i Genevieve Gagnon.

Santes Creus s'ha tranformat en un poble francès que, enmig de la Segona Guerra Mundial, és assetjat per les tropes alemanyes. En aquest cotext, un grup de civils intenten escapar dels nazis ajudats pels soldats francesos.
Santes Creus ha estat l'indret escollit perquè ha sabut recrear l'ambient que s'estava buscant, podent-se tractar, perfectament, d'una abadia ubicada a França.

Font: El Vallenc  7-11-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada